Motius per afiliar-te a CCOO

Afilia’t a CCOO

Ja som molts els treballadors i les treballadores de Catalunya i d’Espanya afiliats a CCOO, però encara ens faltes tu.

Ens afiliem a CCOO perquè sabem que junts som més forts i perquè volem un sindicat nostre, independent de qualsevol poder econòmic o polític. CCOO és la primera força sindical perquè només ens pertany a nosaltres.

CCOO és la nostra garantia, la protecció que tenim perquè la direcció de l’empresa no ens imposi els seus interessos i decisions. Per fer complir i millorar els nostres drets recollits als convenis col·lectius, les lleis i els acords socials.

CCOO és la nostra força. Amb cada nova persona que s’afilia a CCOO som més i tenim més força per negociar millors salaris i condicions de treball a través dels convenis col·lectius.

CCOO és el nostre suport. Davant dels problemes laborals, estar junts ens permet comptar amb el millor assessorament laboral i legal com a afiliades i afiliats. Estar afiliats a CCOO ens ajuda a accedir a la formació professional, per poder trobar o millorar la nostra feina.

CCOO és la nostra protecció també fora de l’empresa, perquè com que és el sindicat més important del país, és també la millor garantia per mantenir i millorar la protecció social: les pensions, la protecció per atur, els drets de les persones amb dependències, els serveis públics, el transport, les infraestructures…

CCOO està al nostre servei, i ens permet comptar amb importants avantatges com el Gabinet Tècnic Jurídic, la cooperativa d’habitatge, i els descomptes en assegurances i en gran quantitat de serveis.

Tu hi guanyes, tots hi guanyem!

Afilia’t a CCOO »

Translate »
Sindicat Comarcal de la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya. Via Laietana, 16, 2a planta, 08003 Barcelona telèfon 93 481 27 45 - Fax 93 310 71 17 email: catalunya@serveis.ccoo.cat